Real Life Games tijdens Teamdag en of Heidag

Teamdag

IntoTheMirror verzorgt voor organisaties een bijzondere invulling voor hun teamdag. Zowel kleine als grote teams kunnen worden geactiveerd met een Real Life Game. Naast het activeren van de deelnemers aan de teamdag, kan ook een interactieve, ludieke invulling worden gegeven aan de thema’s die op een dergelijk teamdag centraal staan. Denk aan een quiz, stellingen memory of zelfs een escape room op maat.

Break-out sessie

IntroTheMirror kan tijdens een congres, teamdag of heisessie een activerende bijeenkomst organiseren tijdens een break-out sessie. Een Real Life Game betrekt deelnemers bij het thema. In de vorm van een rollenspel kan een eenduidige ervaring worden geleverd.

Een inzicht van het thema van de break-out sessie of van de teamdag of congres kan worden gegeven door immersie te veroorzaken bij de deelnemers met behulp van de real life game. Met behulp van een kort, maar krachtige ervaring gaan de deelnemers vol energie naar de volgende break-out sessie.

Heisessie

Niet alleen voor teamdagen, maar ook voor leidinggevenden onderdeling kan IntoTheMirror een meerwaarde leveren tijdens de voor hen georganiseerde heisessie. De Real Life Game ‘Space Heroes‘ vergroot leiderschapskwaliteiten op een bijzondere manier uit.

IntoTheMirror levert niet alleen een actieve break of ontspanning-door-inspanning met haar real life games, maar kan ook helpen bij het op speelse wijze voorhouden van een spiegel. Het meegeven van een ervaring of juist de ruimte creëren voor een brainstormsessie of discussie zijn eveneens mogelijkheden die met een real life game vorm gegeven kunnen worden.

Bijzondere heisessie

IntoTheMirror maakt met behulp van een (op maat gemaakte) escape game of op maat gemaakte Real Life Game een bijzondere heisessie, die de collega’s niet snel zullen vergeten. Ook kan met behulp van gamification of serious gaming op een actieve en motiverende wijze de deelnemers een spiegel worden voorgehouden.

Heidag

Heidagen of heisessies zijn belangrijk momenten voor IntoTheMirror: het is dan dat IntoTheMirror de meeste waarde kan toevoegen aan de bijeenkomst met behulp van een Real Life Game, serious play of een spelmatige activiteit.

Verzoek om offerte

15 + 3 =

Mogelijke opties

Larpen Fantasy Heroes

Larpen Fantasy Heroes

Als een team op avontuur in een fantasy werkelijkheid: beleef bijzondere situaties waar niet alleen woorden, maar ook magie of een gevecht een uitweg bieden.

Lees meer
Agaath’s erfenis

Agaath’s erfenis

Escape game Agaath’s erfenis: ga jij er vandoor met de erfenis van Agaath? Maar dan zullen jullie eerst het testament erbij moeten puzzelen…

Lees meer