Aanbod Open Inschrijving

Heb je je wel eens voorgesteld hoe je je zou voelen als astronauten aan boord van het Internationale Ruimtestation ISS? Of als middeleeuwer die beschuldigd wordt van hekserijen? Welke spanning, sensatie of angsten zou je dan kennen? Wel eens voorgesteld hoe het zou zijn om werkelijk in de fantasy wereld van een RPG te zoeken naar de schat ? In Real Life Games kun je dit allemaal zelf en in het echt beleven.

Open inschrijving

IntoTheMirror biedt enkele Real Life Games aan op basis van open inschrijving. Deze games worden door ons ingepland. Of we plannen een datum in als er voldoende animo voor is op basis van voorinschrijvingen. De meeste Real Life Games zijn voor deelnemers van 16 jaar en ouder (tenzij anders vermeld).

Exclusief voor je groep

Een Real Life Game exclusief voor jouw groep?

Ook iets voor mij?

Je bent altijd welkom om je samen met je partner of vrienden in te schrijven. Elk spel wordt voorafgegaan door een instructie en inleidende workshop. Hierdoor zijn Real Life Games geschikt voor zowel ervaren als onervaren deelnemers. Tijdens de Real Life Games is er altijd een spel(bege)leider beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en geven van speeltips. Na de Real Life Game vindt een korte evaluatie plaats waarin je je ervaringen en mening over het spel kunt delen.

Aangeboden Real Life Games voor Open Inschrijving

Larp Introductieavontuur

Larp Introductieavontuur

Probeer zelf eens een Fantasy Larp uit Larpen, je wilt graag ervaren of dit je ding is. Bijvoorbeeld voordat je gaat deelnemen aan een evenement bij een van de Larp organisaties in Nederland. Of je wilt Larp graag afstrepen van je bucket list. Hiervoor hebben we het...

Lees meer
Escape Game After the Heist

Escape Game After the Heist

AFTER THE HEIST Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel, te midden van de dappere lieden die de klus hebben geklaard. Het wachten is op de eerste berichten op de...

Lees meer