Nieuw: Escape The Box

Vanaf nu beschikbaar de nieuwste Real Life Game van IntoTheMirror: ‘Escape the Box’. Met deze game spelen we in op de behoefte naar het ervaren van een Escape Room.

Als organisator van een teamdag of heisessie zou je graag een Escape Room in je programma opnemen. Maar vaak is er geen tijd in het programma om een Escape Room in de buurt van de locatie te bezoeken. Dan is ‘Escape the Box’ een uitkomst: wij komen naar je toe met onze Real Life Game!

Met ‘Escape The Box’ komen we aan een tweede bezwaar tegemoet waarmee een traditionele Escape Room te kampen heeft: capaciteit. Er kunnen maximaal 6 deelnemers in een kamer en er zijn maar enkele kamers tegelijkertijd beschikbaar. Met ‘Escape The Box’ kunnen we maar liefst tot 70 deelnemers tegelijkertijd bedienen. En als de groep in twee wordt gesplitst met een parallelsessie naast ‘Escape the Box’, dan kunnen we zelfs een gezelschap tot 140 deelnemers de escape ervaring bieden!

Omdat we spel als middel zien en niet als doel besteedt IntoTheMirror (desgewenst) uitgebreid aandacht aan de ontwikkelaspecten die in het concept van een Escape Room zitten opgesloten: out-of-the-box denken en het verbeteren van samenwerken.

Boek nu 'Escape The Box'