Larpen: 'Fantasy Heroes'

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is de bruidsschat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen schat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen hem zijn bruidsschat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten. Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld à la Lord of the Rings.

Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen in deze Larp. In een uitgebreide workshop wordt naast zwaardvechten ook het improviseren in een rol geoefend. Tevens belooft het uitstekende gamedesign van deze Real Life Game dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt: fysiek inspanning, creativiteit en interessante puzzels. Tot slot staan samenwerken en elkaar op een andere manier leren kennen centraal.

Wie

Voor iedereen vanaf 14 jaar. Larpen: een bijzonder vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als activiteit met je vriendengroep.

Verzoek om offerte voor Larpen: Fantasy Heroes

15 + 4 =

Duur

3 uur

Aantal deelnemers

10 – 40

Locatie

Prijs

37,50 euro p.p.
incl. kostuums, materialen en attributen
excl. locatiekosten

Verzoek om offerte voor Larpen: Fantasy Heroes

3 + 12 =

Programma

Workshop (1 uur en 15 minuten)

  • Warming up
  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

Op avontuur (1 uur en 30 minuten)

Omkleden en evaluatie (15 minuten)

Praktisch

Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie. Zo kun je Larpen in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Larp Fantasy Heroes
Gemiddelde beoordeling:  
 12 reviews
door Harm-Jan op Larp Fantasy Heroes

Met z'n 13en gelarpt voor een vrijgezellenfeest. Niemand had het eerder gedaan, maar iedereen heeft er ontzettend van genoten. Zelfs het kwartiertje regen kon de pret niet drukken. Zit goed in elkaar, leuk voor iedereen en heel goede begeleiding. Dit was top!

door Jasmijn op Larp Fantasy Heroes

Afgelopen weekend hebben wij voor een vrijgezellenfeest met 10 meiden gelarpt. Het was een topmiddag. De begeleiding was professioneel, goed verzorgd en op een hele mooie locatie. We hebben zoveel gelachen, een onvergetelijke dag! Bedankt!

door Niels op Larp Fantasy Heroes

Ik sluit mij aan bij de fanclub, zeer professioneel voorbereid en uitgevoerd, met oog voor de diversiteit van de groep, goed materiaal en een leuk verhaal! De kans is zeer aanwezig dat ik nog eens aanklop voor een sessie met een andere groep!

door Eef op Larp Fantasy Heroes

Als vrijgezellenfeest gelarpt met 12 vrouwen. Carel is super flexibel waardoor hij naar ons toe kwam. Hij steekt ook de sceptici aan met zijn enthousiasme. Het was een leuke middag!

door Ida Lintel op Larp Fantasy Heroes

Wat een geweldige middag hebben wij gehad met de Larp! De Larp is knap opgezet en bevat ook leuke puzzels. Carel heeft de Larp heel enthousiast en kundig begeleid. Veel dank!

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»