Larpen: 'Fantasy Heroes'

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is de bruidsschat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen schat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen hem zijn bruidsschat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

In deze Larp (live action role-playing) beleef je in teamverband een uniek avontuur in een spannende sprookjesachtige omgeving. Als avonturier neem je de rol aan van een (dwergen) ridder, (elfen) tovenares of (menselijke) spoorzoeker.

Tijdens het avontuur in het bos heb je ontmoetingen met vreemde wezens. Ze sturen je op een missie, helpen je of werken je juist tegen. In dat laatste geval biedt slimheid een uitkomst. Maar niet altijd. Dan wordt er een zwaardgevecht geleverd, waarbij toverspreuken helpen om de strijd te winnen. En zo verover je de schat terug.

Deze Larp is geschikt voor iedereen. Een gedegen introductie, de juiste opzet en goede begeleiding garanderen een bijzondere teambuilding ervaring voor alle deelnemers.

Larpen: een bijzonder vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als activiteit met je vriendengroep.

Offerte Larpen: 'Fantasy Heroes'

12 + 2 =

Duur

3 uur

Aantal deelnemers

10 – 40

Prijs

37,50 euro p.p.
incl. kostuums, materialen en attributen
excl. BTW en locatiekosten

Programma

Workshop (1 uur en 15 minuten)

  • Warming up
  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

Op avontuur (1 uur en 30 minuten)

Omkleden en evaluatie (15 minuten)

Praktisch

Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Larp Fantasy Heroes
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door Robert op Larp Fantasy Heroes

Met een groep van 11 man een geweldig avontuur mogen beleven, dankjewel!

door Maarten Prins op Larp Fantasy Heroes

Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad tijdens de workshop! We hadden een vrijgezellenfeest met 16 man. Het was een geweldige manier om de sfeer er goed in te krijgen voor de dag! Ik liep heerlijk buiten mijn comfort zone als elf door het bos waar ik tegen verschillende monsters vocht met een zwaard. Wat hebben we gelachen! Bedankt Carel!

door Robert op Larp Fantasy Heroes

Was echt ge-wel-dig! Carel is mega-enthousiast en weet iedereen mee te krijgen in het spel. Mocht je met een groep op stap gaan en op zoek naar een leuke activiteit? Zoek niet langer! Echt heel erg leuk en weer eens wat totaal anders. Gaat dat meemaken!

door Youandi van Staa op Larp Fantasy Heroes

Carel is een erg fijne spelleider, goede de schrijver van plots, en ervaren roleplayer. Hij is creatief heeft humor en communiceert duidelijk. Een kennismaking met larp onder zijn leiding zou ik zeker aanbevelen. Ook erg leuk als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest en leuk en nuttig voor teambuilding.

Translate