Larpen: 'Fantasy Heroes'

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is de bruidsschat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen schat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen hem zijn bruidsschat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten. Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld à la Lord of the Rings.

Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen in deze Larp. In een uitgebreide workshop wordt naast zwaardvechten ook het improviseren in een rol geoefend. Tevens belooft de uitstekende gamedesign van deze Real Life Game dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt: fysiek inspanning, creativiteit en interessante puzzels. Tot slot staan samenwerken en elkaar op een andere manier leren kennen centraal.

Wie

Voor iedereen vanaf 14 jaar. Larpen: een bijzonder vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als activiteit met je vriendengroep.

Verzoek om offerte voor Larpen: Fantasy Heroes

4 + 15 =

Duur

3 uur

Aantal deelnemers

10 – 40

Locatie

Prijs

37,50 euro p.p.
incl. kostuums, materialen en attributen
excl. locatiekosten

Verzoek om offerte voor Larpen: Fantasy Heroes

5 + 9 =

Programma

Workshop (1 uur en 15 minuten)

  • Warming up
  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

Op avontuur (1 uur en 30 minuten)

Omkleden en evaluatie (15 minuten)

Praktisch

Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Larp Fantasy Heroes
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door Robert op Larp Fantasy Heroes

Met een groep van 11 man een geweldig avontuur mogen beleven, dankjewel!

door Maarten Prins op Larp Fantasy Heroes

Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad tijdens de workshop! We hadden een vrijgezellenfeest met 16 man. Het was een geweldige manier om de sfeer er goed in te krijgen voor de dag! Ik liep heerlijk buiten mijn comfort zone als elf door het bos waar ik tegen verschillende monsters vocht met een zwaard. Wat hebben we gelachen! Bedankt Carel!

door Robert op Larp Fantasy Heroes

Was echt ge-wel-dig! Carel is mega-enthousiast en weet iedereen mee te krijgen in het spel. Mocht je met een groep op stap gaan en op zoek naar een leuke activiteit? Zoek niet langer! Echt heel erg leuk en weer eens wat totaal anders. Gaat dat meemaken!

door Youandi van Staa op Larp Fantasy Heroes

Carel is een erg fijne spelleider, goede de schrijver van plots, en ervaren roleplayer. Hij is creatief heeft humor en communiceert duidelijk. Een kennismaking met larp onder zijn leiding zou ik zeker aanbevelen. Ook erg leuk als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest en leuk en nuttig voor teambuilding.