Larp Introductieavontuur

Probeer zelf eens een Fantasy Larp uit

Larpen, je wilt graag ervaren of dit je ding is. Bijvoorbeeld voordat je gaat deelnemen aan een evenement bij een van de Larp organisaties in Nederland. Of je wilt Larp graag afstrepen van je bucket list. Hiervoor hebben we het Larp Introductieavontuur in het leven geroepen.

Waarom

Graag zetten we voor je de voordelen van het Larp Introductieavontuur op een rij:

  • Wij zorgen voor je kostuum;
  • Jij krijgt van ons een wapen te leen;
  • Wij bieden voor een gedegen introductie in improvisatie spel;
  • De Larp duurt 3 uur, dat is een te overziene tijd voor een eerste keer;
  • En dit alles tegen een scherpe prijs: 29,50 euro, all-in.

Daarnaast kunnen we je op basis van je speelstijl en interesses adviseren welke Larp organisaties bij je passen. Meer informatie over deze organisaties kun je terugvinden op het Larp Platform. Het Larp Introductieavontuur is geschikt voor iedereen van 16 tot 66 jaar!

Wanneer

Het Larp Introductieavontuur is op basis van open inschrijving en is bedoeld voor individuen en kleine groepjes (maximaal 6 groot). Grotere groepen en vrijgezellenfeesten kunnen een exclusief avontuur boeken via ‘Fantasy Heroes’. Het avontuur wordt georganiseerd op de eerste zondag van de maand in het Mollebos in Doorn (tegenover RCN het Grote Bos, Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn).

Het avontuur vindt doorgang bij tenminste 8 deelnemers. Indien het minimumaantal deelnemers niet wordt gehaald, dan wordt je inschrijving automatisch een maand doorgeschoven. Hierover ontvang je uiterlijk de donderdag voor aanvang van het avontuur een bericht.

Reserveren

Laden...

Gezocht

Dappere avonturiers

Dwergenkoning Oberon is de bruidsschat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen schat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere avonturiers helpen hem de bruidsschat terug te nemen van zijn aartsvijand Mordred?

Wat

In dit Larp Introductieavontuur (live action role-playing game) beleef je een uniek avontuur in een spannende sprookjesachtige omgeving. Als avonturier neem je de rol aan van een (dwergen) ridder, (elfen) tovenares of (menselijke) spoorzoeker. Tijdens het avontuur in het bos heb je ontmoetingen met vreemde wezens die je op een missie sturen, helpen of juist tegenwerken. In dat laatste geval biedt slimheid de uitkomst. Of je komt in actie met je zwaard, waarbij toverspreuken je helpen om de strijd te winnen. En zo de schat terug te veroveren.

Programma

13:00 uur Workshop

– Warming up
– Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
– Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
– Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
– Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen en bepalen onderlinge relaties + omkleden
– Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

14:15 uur Start avontuur

15:45 uur Einde avontuur

– Omkleden
– Evaluatie

16:00 uur Einde programma

Larp Introductieavontuur: praktische zaken

  • Er wordt gespeeld in het Mollebos aan de Hydeparklaan in Doorn.
  • Eén deel van de deelnemers gaat tijdens het Larp Introductieavontuur op pad als avonturier, onder begeleiding van een spelbegeleider. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de andere spelbeleider als ‘figurant’. Deze deelnemers zullen onder begeleiding van de spelbegeleider diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.
  • Zorg zelf voor zwarte of donkere onderkleding in natuurtinten zodat de kostuums beter uitkomen. Denk aan passend schoeisel voor de bossen. En als het koud of fris is, trek warme onderkleding aan. De kostuums passen in principe niet over dikke jassen.
  • Het Larp Introductieavontuur is een buitenspel, dat plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

Vragen of twijfels

Mocht je toch nog twijfelen of het Larp Introductieavontuur iets voor jou is, of je hebt nog vragen, neem contact op of bel 06 8007 36 07. En onthoud: domme vragen bestaan niet.

 

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Larp Introductieavontuur
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door Jente op Larp Introductieavontuur

Echt geweldig !

door Sjaak op Larp Introductieavontuur

Het LARP avontuur is zeer goed voor beginners (zoals ik). Carel is zeer enthousiast en dat is erg aanstekelijk. Hij legt goed uit wat LARP nu inhoud en ook een stukje geschiedenis plus anekdotes geven een zeer goed beeld van LARP. Ik heb zeer genoten van de dag en ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen ervaren.

door Peter op Larp Introductieavontuur

Ondanks het feit dat ik geen geboren LARPer ben vond ik het een erg leuke ervaring!
Ik heb dankzij Carel een mooi beeld van LARP gekregen en ik vond het vooral leuk om eens out-of-the-box te gaan!

door Lies en Daan op Larp Introductieavontuur

Een goede en leuke LARP introductie met een ongedwongen en vrije sfeer. Carel weet veel van het spel en geeft goede begeleiding. Na een middag heb je wel een goed idee of LARP iets voor je is. En anders kan je het in ieder geval van je bucketlist afstrepen. Bedankt, Carel!