Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Kids Escape: The Double

Escape Room voor kinderen, dat is Kids Escape: The Double. Twee keer 25 minuten gaan ze druk puzzelen om de missies te halen. In twee teams van 4 tot 7 deelnemers ervaren ze beide Escape Games. Aan het einde tellen we de tijd die ze nodig hadden per escape ervaring bij elkaar op: het snelste team is de winnaar van deze uitdaging! Een perfect kinderfeest voor leeftijden van 8 tot en met 14 jaar. Of als onderdeel van een familieuitje.

De 8-bit uitdaging

Je bent opgesloten geraakt in de 8-bit wereld zoals je die kent van Minecraft. De enige manier om hier uit te komen, is door het openen van het enorme blok metaal. Zorg dat je de aanwijzingen goed leest en besteed aandacht aan alles dat je ziet. Alleen op deze wijze kun je de combinaties uitvogelen, de sloten te open en in het metaal komen.

De Toverschool

De leraar Toverdrankjes is een vervelend mannetje. Hij voert iets in zijn schild. Aan jullie om zijn duistere plannetje te stoppen. Jullie zijn nu in zijn kamer. Probeer het plan te stoppen voordat hij terugkomt. Wat houdt hij verborgen?

Bijzondere Escape Games

Kids Escape: The Double is een dubbele escape ervaring van Escape Room Utrechtse Heuvelrug. Maar liefst twee korte puzzelavonturen van elk 25 minuten worden afgewisseld met een kleine pauze voor een drankje. Wij denken dat een paar korte ervaringen beter passen bij kinderen dan één lange ervaring van een uur. Daarna wordt er gewisseld van escape ervaring. Door samen te werken lossen de kinderen diverse puzzels op met als doel de sloten te open van de kist en de (zoete) inhoud buit te maken. We tellen de tijden van beide runs bij elkaar op en het snelste team gaat er vandoor met de eeuwige roem.

Door de opzet van deze Escape ervaringen is het ook mogelijk om Kids Escape: The Double thuis te laten plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden.

Bijzondere locatie

Kids Escape: The Double vindt plaats op de monumentale zolder van het oude raadhuis van Maarn, in de prachtige, groene gemeente Utrechtse Heuvelrug. Om deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, op deze bijzondere plek mogelijk te maken, werken we samen met de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn. Deze stichting streeft naar het behoud van dit erfgoed.

Combineer een bezoek aan Escape Room Utrechtse Heuvelrug met een wandeling in een van de vele bossen, een lekker hapje eten in een restaurant of een plons in het Henschotermeer (het ‘Hens’).

Over deze escape room in Utrechtse Heuvelrug

Tijdsduur

60 minuten (2x 25 min. + 10 min. pauze)

Aantal spelers

7 – 14

Prijs

14,50 euro p.p.

Locatie

Escape Room Utrechtste Heuvelrug
Raadhuisplein 1
3951 XV Maarn

Routebeschrijving

Openingstijden

Za 10:00 – 22:00 uur
Zo 10:00 – 20:00 uur

Doordeweeks kan Kids Escape: The Double als pop-up escape room worden geboekt. Informeer naar de mogelijkheden.

Geschikt voor

In principe voor 8 – 14 jaar

Familie-uitje

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Maar liefst 2x een ‘Break In’ ervaring. Cool!

Reserveren

Laden...

Routebeschrijving

 

Escape Room Utrechtse Heuvelrug is heel makkelijk bereikbaar, met zowel OV als met de auto. Het adres: Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn

 

Auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Neem op de A28 de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). Ga linksaf richting Maarn (N227) en ga na 12 km linksaf Maarn in (Poortse Bos). Volg de weg tot in het centrum. Sla voor de klok rechtsaf richting station (Raadhuislaan) en ga de tunnel door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis.

Auto vanuit Arnhem (A12)

Neem op de A12 de afslag Maarsbergen (afrit 22). Ga aan het einde van de afrit bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf. Rij door tot in het centrum van Maarn en sla na de klok linksaf richting station (Raadhuislaan) en ga de tunnel door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis.

 

Auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag (A12)

Kies bij knooppunt Oudenrijn de A12 richting Arnhem. Neemt de afslag Maarn-Doorn. Ga onderaan de afrit richting Doorn. Neem de eerste afslag links (Maarnse Grindweg). Neem de 4e straat links (Kapelweg). Blijf deze weg volgen (met de bocht mee naar rechts, totdat  je aan je linkerhand de tunnel ziet en rechts het raadhuis.

Parkeren kan op het raadhuisplein of aan de linkerkant van het plein en is gratis.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Maarn. Verlaat het perron en ga onderaan de trap rechtsaf de tunnel (verder) door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis recht voor je op zo’n 100 meter afstand.

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Kids Escape: The Double
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Translate