Real Life Game

FALLEN STARS

Dit spel gaat over oude spullen, ooit geliefd door hun eigenaar, maar nu weggedaan en waarvoor niemand meer zorgt. Terwijl ze wegkwijnen op een vlooienmarkt, denken ze mijmerend terug aan hun glorie dagen. Ze dromen over een nieuw bestaan, een tweede kans, bij een nieuwe eigenaar. Ze maken zich ook zorgen over welke onzekere toekomst hen wacht die niet worden gekocht…

De spullen hebben hoop, dromen, behoeften en een persoonlijkheid. De rollen van de spullen worden gespeeld door de deelnemers. Herbeleef Toy Story, die beroemde Pixar film, maar dan net iets anders.

Schrijver(s): Vilde Herning, Nils Hiorth, Magnar Grønvik Müller, Martin Nielsen en Linn Eik Pilskog

A really ‘immersive’ experience

Nordic Larp en Quests

De Real Life Game ‘Fallen Stars’ is een ervaring in de traditie van Nordic Larp en Quests. Quests zijn al enkele jaren populair in Rusland en worden daar  in tientallen steden aangeboden door Questoria.

Tijdens de workshop aan het begin van deze Real Life Game ga je je inleven in het spel en ontvang je een kleine rol. Vervolgens word je onderdeel van het verhaal en bepaal jij de uitkomst ervan.

 

Locatie

‘Fallen Stars’ wordt gespeeld in het Cultuurcentrum De Binder in Leersum.

Op verzoek kan ‘Fallen Stars’ ook op andere locaties worden gespeeld, afhankelijk van je wensen en budget. Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsduur

2,5 uur

Aantal spelers

8-16

Prijs

27,50 euro incl BTW p.p.

Locatie

De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Openingstijden

10:00 – 22:00 uur

Geschikt voor

16 jaar en ouder

Vriendenuitje
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Reserveren

Laden...
1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Fallen Stars
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews