Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Voor een echte Real Life Gaming ervaring

Escape Games, dat is waarvoor je bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug terecht kunt. De ingrediënten storytelling en puzzelen staan bij een escape game garant voor een bijzondere ervaring. Een interactief verhaal waarin jij de hoofdrol speelt en de uitkomst bepaalt. Sleep jij de buit of erfenis binnen, samen met je team? En vertrouw jij iedereen blindelings?

 

Real Life Games in de traditie van Prison Escape en Tracing Thomas. Maar wel intiemer en exclusief voor jouw groep georganiseerd.

Onze escape games zijn in het bijzonder geschikt voor grotere groepen. 8 tot  24 deelnemers kunnen tegelijkertijd en met elkaar zich ergens naar binnen puzzelen. Die puzzels passen in een verhaal waar iedereen een onderdeel van uitmaakt en invloed heeft op het einde ervan. Zo wordt een unieke real life escape ervaring gecreëerd. Een real life Escape Game is hierdoor zeer geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of onderdeel van een teamdag of vrijgezellenfeest.

Ook de jongere deelnemer is welkom om te komen puzzelen. Met twee korte ‘break in’ ervaringen van elk 25 minuten houden we de aandacht van kinderen vast. Tevens is het niveau van de puzzels afgestemd op deze doelgroep. De kinderen worden niet opgesloten en er is continu begeleiding aanwezig. Dat maakt onze escape game bijzonder geschikt voor kinderfeestjes.

Escape Room Utrechtse Heuvelrug is gevestigd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze gemeente bestaat uit de kernen Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg. Ook is onze escape room vanuit Utrecht, Woudenberg, Amersfoort of Veenendaal eenvoudig bereikbaar.