Escape Room
Utrechtse Heuvelrug

Escape Games, dat is waarvoor je bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug terecht kunt. Beleven en puzzelen staan garant voor een bijzondere ervaring. En dat op een bijzondere locatie: de monumentale zolder van het voormalig raadhuis van Maarn.

Routebeschrijving

 

Escape Room Utrechtse Heuvelrug is heel makkelijk bereikbaar, met zowel OV als met de auto. Het adres: Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn

 

Auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Neem op de A28 de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). Ga linksaf richting Maarn (N227) en ga na 12 km linksaf Maarn in (Poortse Bos). Volg de weg tot in het centrum. Sla voor de klok rechtsaf richting station (Raadhuislaan) en ga de tunnel door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis.

Auto vanuit Arnhem (A12)

Neem op de A12 de afslag Maarsbergen (afrit 22). Ga aan het einde van de afrit bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf. Rij door tot in het centrum van Maarn en sla na de klok linksaf richting station (Raadhuislaan) en ga de tunnel door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis.

 

Auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag (A12)

Kies bij knooppunt Oudenrijn de A12 richting Arnhem. Neemt de afslag Maarn-Doorn. Ga onderaan de afrit richting Doorn. Neem de eerste afslag links (Maarnse Grindweg). Neem de 4e straat links (Kapelweg). Blijf deze weg volgen (met de bocht mee naar rechts, totdat  je aan je linkerhand de tunnel ziet en rechts het raadhuis.

Parkeren kan op het raadhuisplein of aan de linkerkant van het plein en is gratis.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Maarn. Verlaat het perron en ga onderaan de trap rechtsaf de tunnel (verder) door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis recht voor je op zo'n 100 meter afstand.

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Translate