Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Voor een echte Real Life Gaming ervaring

Escape Games, dat is waarvoor je bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug terecht kunt. De ingrediënten storytelling en puzzelen staan garant voor een bijzondere ervaring. Een interactief verhaal waarin jij de hoofdrol speelt en de uitkomst bepaalt. Sleep jij de buit of erfenis binnen, samen met je team? En vertrouw jij iedereen blindelings?

 

Real Life Games in de traditie van Prison Escape en Tracing Thomas. Maar wel intiemer en exclusief voor jouw groep georganiseerd.

Traditionele escape rooms zijn het leukst om te spelen met 4-6 deelnemers. Onze escape games zijn in het bijzonder geschikt voor grotere groepen. 8 tot 24 deelnemers kunnen tegelijkertijd en met elkaar ergens naar binnen puzzelen. Die puzzels passen in een verhaal waar iedereen een onderdeel van uitmaakt. Zo wordt een unieke escape ervaring gecreëerd. 

Ook de jongere deelnemers kunnen komen puzzelen: met twee korte ‘break in’ ervaringen van elk 25 minuten houden we hun aandacht vast. Het niveau van de puzzels is afgestemd op deze doelgroep.

Escape games zijn hierdoor zeer geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of onderdeel van een teamdag of vrijgezellenfeest.

Escape Room Utrechtse Heuvelrug is gevestigd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze gemeente bestaat uit de kernen Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg. Ook is onze escape room vanuit Utrecht, Woudenberg, Amersfoort of Veenendaal eenvoudig bereikbaar.