Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Escape Games, dat is waarvoor je bij Escape Room Utrechtse Heuvelrug terecht kunt. Ervaren en puzzelen staan garant voor een bijzondere beleving. Sleep jij de buit of erfenis binnen met je team? En vertrouw jij iedereen blindelings?

Escape Room Utrechtse Heuvelrug maakt gebruik van diverse locaties om haar escape games te spelen. Op zaterdag en zondag kun je terecht op de zolder van het voormalig Raadhuis Maarn. Doordeweeks wordt er gespeeld in De Binder in Leersum. Of op een andere locatie naar wens en budget in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, of zelfs daarbuiten.

Traditionele escape rooms zijn per kamer het leukst om te spelen met 4-6 deelnemers. Onze escape games zijn in het bijzonder geschikt voor grotere groepen. Vanaf 8 deelnemers tot maar liefst 48 deelnemers kunnen tegelijkertijd en met elkaar (in groepen van 24) ergens naar binnen puzzelen. Die puzzels passen in een verhaal waar iedereen een onderdeel van uitmaakt. Zo wordt een unieke escape ervaring gecreëerd. 

Ook de jongere deelnemers kunnen komen puzzelen: met twee korte ‘break in’ ervaringen van elk 25 minuten houden we hun aandacht vast. Het niveau van de puzzels is afgestemd op deze doelgroep.

Escape games zijn hierdoor zeer geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of onderdeel van een teamdag of vrijgezellenfeest.

Translate