Escape game

AGAATH’S ERFENIS

In deze Real Life Escape Game ervaar je een gebeurtenis, gecombineerd met een ‘break-in box’ puzzel. Na uitleg en het ontvangen van een rol wordt het je vrij snel duidelijk of jij de erfenis krijgt. Tenminste, als je het testament eerst te pakken weet te krijgen…

Agaath is onlangs overleden. Vandaag worden haar familieleden en goede vrienden bijeengeroepen op het notariskantoor voor de opening van het testament. Wie gaat er vandoor met haar erfenis?

Bijzondere Escape Game

‘Agaath’s Erfenis’ is geen gewone Escape Room. Tijdens deze 1 uur durende groepsescape game kruipen jullie in de huid van familieleden en kennissen van de overledene.

Tijdens de miniworkshop aan het begin van deze Real Life Game ga je je inleven in het spel en ontvang je een kleine rol. Vervolgens word je onderdeel van het verhaal en bepaal jij de uitkomst ervan. In de game zelf zijn er twee uitdagingen: puzzelen jullie gezamenlijk de kluis waarin het testament zich bevindt open? En als dat is gelukt, wie gaat er dan vandoor met de erfenis?

 

Bijzondere locatie

Het verhaal speelt zich af in in het kantoor van notaris Schaeff. In het weekend wordt gespeeld in de monumentale zolder van het oude raadhuis van Maarn. Om deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, op deze bijzondere plek mogelijk te maken, werken we samen met de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn. Deze stichting streeft naar het behoud van dit erfgoed.

Doordeweeks spelen we in het Cultuurcentrum De Binder in Leersum. Op verzoek kan ‘Agaath’s Erfenis’ ook op andere locaties worden gespeeld, afhankelijk van je wensen en budget. Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsduur

1 uur

Aantal spelers

Doordeweeks: 10 – 24
Weekend: 10 – 18

Prijs

Doordeweeks
19,50 euro incl BTW p.p.

Weekend
14,50 euro incl BTW p.p.

Locatie

Doordeweeks
De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Weekend
Voormalig Raadhuis, Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn, routebeschrijving

Openingstijden

10:00 – 22:00 uur

Geschikt voor

In principe voor 16 jaar en ouder

Familie-uitje
Vriendenuitje
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Reserveren

Doordeweeks

Laden...

In het weekend

Laden...

Een escape ervaring 3.0

Niet alleen puzzelen maar ook beleven

– Agaath’s Erfenis was de topper tijdens het spelfestival De Escapade 2018! In anderhalve dag maakten maar liefst 250 deelnemers kennis met deze vorm van Real Life Gaming. Ze verlieten allemaal enthousiast de ruimte – 

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Agaath's Erfenis
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews
Translate