Escape Game

AFTER THE HEIST

Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel, te midden van de dappere lieden die de klus hebben geklaard. En dat in het mooiste safe house dat je maar kan vinden. Het wachten is op de eerste berichten op de social media en in de krant. Maar voordat het zover is, moet eerst de buit worden verdeeld.

Vier rivaliserende bendes uit Amsterdam, Almelo, Maastricht en Maaskantje hebben onder leiding van hun gezamenlijke advocaat Bobbie Magniski besloten tot eenmalige samenwerking. Overleeft deze broze coöperatie de nacht? Bied het perspectief voor een langdurig verstandshuwelijk? Of eindigt het deze ochtend alsnog in een vechtscheiding?

Bijzondere Escape Game

‘After the Heist’ is geen gewone Escape Room. Tijdens deze Escape Game kruipen jullie in de huid van criminelen. In deze spannende minithriller staan jullie voor een ogenschijnlijk makkelijke klus: het openen van de kluis.

Door samen te werken binnen en tussen de bendes zou die snel open moeten zijn. Daarna zou, in theorie, een snelle verdeling van de buit tot stand kunnen komen.

Maar lukt het jullie om er onderling uit te komen? Of zijn het wantrouwen en de eigen belangen te groot en vallen jullie uiteindelijk in de handen van de politie?

Bijzondere locatie

Het verhaal speelt zich af in het ‘Safe House’ van de criminelen: de monumentale zolder van het oude raadhuis van Maarn, in de prachtige, groene gemeente Utrechtse Heuvelrug. Om deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, op deze bijzondere plek mogelijk te maken, werken we samen met de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn. Deze stichting streeft naar het behoud van dit erfgoed.

Combineer een bezoek aan Escape Room Utrechtse Heuvelrug met een wandeling in een van de vele bossen, een lekker hapje eten in een restaurant of een plons in het Henschotermeer (het ‘Hens’).

Over deze escape room in Utrechtse Heuvelrug

Tijdsduur

5 kwartier

Aantal spelers

8 – 18

Prijs

15,50 euro p.p.

Locatie

Escape Room Utrechtste Heuvelrug
Raadhuisplein 1
3951 XV Maarn

Routebeschrijving

Openingstijden

Za 10:00 – 22:00 uur
Zo 10:00 – 20:00 uur

Doordeweeks kan ‘After the Heist’ als pop-up escape room worden geboekt.

Geschikt voor

In principe voor 16 jaar en ouder

Familie-uitje
Vriendenuitje
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Een escape ervaring 3.0

Niet alleen puzzelen maar ook beleven

Reserveren

Laden...

Routebeschrijving

 

Escape Room Utrechtse Heuvelrug is heel makkelijk bereikbaar, met zowel OV als met de auto. Het adres: Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn

 

Auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Neem op de A28 de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). Ga linksaf richting Maarn (N227) en ga na 12 km linksaf Maarn in (Poortse Bos). Volg de weg tot in het centrum. Sla voor de klok rechtsaf richting station (Raadhuislaan) en ga de tunnel door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis.

Auto vanuit Arnhem (A12)

Neem op de A12 de afslag Maarsbergen (afrit 22). Ga aan het einde van de afrit bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf. Rij door tot in het centrum van Maarn en sla na de klok linksaf richting station (Raadhuislaan) en ga de tunnel door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis.

 

Auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag (A12)

Kies bij knooppunt Oudenrijn de A12 richting Arnhem. Neemt de afslag Maarn-Doorn. Ga onderaan de afrit richting Doorn. Neem de eerste afslag links (Maarnse Grindweg). Neem de 4e straat links (Kapelweg). Blijf deze weg volgen (met de bocht mee naar rechts, totdat  je aan je linkerhand de tunnel ziet en rechts het raadhuis.

Parkeren kan op het raadhuisplein of aan de linkerkant van het plein en is gratis.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Maarn. Verlaat het perron en ga onderaan de trap rechtsaf de tunnel (verder) door. Aan het einde van de tunnel zie je het raadhuis recht voor je op zo’n 100 meter afstand.

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Escape Room Utrechtse Heuvelrug
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Translate