Creative Consultancy

IntoTheMirror helpt bij je behoefte om een boodschap écht aan te laten komen. Als je op zoek bent naar een vernieuwd interactief concept voor jouw doelgroep, dan bieden wij de oplossingen die zich kenmerken door:

  • Interactive storytelling
  • Role-Playing
  • Immersive experiences
  • Gaming

Dit resulteert in een unieke ervaring bij de deelnemers. De beleving die ze opdoen, maakt een diepe indruk waardoor de boodschap lang blijft hangen.

Neem vrijblijvend contact op. Samen onderzoeken we of IntoTheMirror je kan helpen. Doen zegt meer dan 1000 woorden: als je een interactief concept wilt ervaren, bieden we je de gratis demogame Agaath’s Erfenis aan (3-6 deelnemers, 30 minuten).

Voor het ontwikkelen en uitvoeren van interactieve leer- en ontwikkelconcepten werkt IntoTheMirror samen met andere specialisten via Stichting Spelwerkplaats.

 

Achtergrond

IntoTheMirror heeft veel inzichten op het gebied van gaming, storytelling en immersion verzameld. Deze inzichten zijn opgedaan tijdens het spelen, ontwikkelen en organiseren van Real Live Gaming, in de vorm van Live Action Role-Playing evenementen, interactieve theatrale dinerspelen en andere interactieve werkvormen op basis van improvisatie, simulatie en rollenspel.

Publicatie

Het boek ‘Live Action Role-Playing, het spel, het drama en de beleving’ bevat 99 inzichten in het medium Larp en de organisatie van Larp evenementen met als doel de beste beleving te creëren voor deelnemers van een Larp spel. Dit boek richt zich op iedereen die zich bezig houdt met Larp, of het nu organiseren, schrijven of spelen van Larp evenementen is. Bestel nu.

 

Voorbeeld: Escape Room

In samenwerking met Novitas Heritage heeft IntoTheMirror aan het realiseren van een archeologische escape room gewerkt. De bijdrage bestaat uit het bevorderen van de ‘immersie’ en het ondersteuning van het project management. Doel van het project: toegevoegde waarde van archeologie overbrengen op jonge doelgroepen. Kijk nu op Museumescape.nl.

 

IntoTheMirror is aangesloten bij:

Translate