Atelier Landgoed Plattenberg

Locatie en route

Routebeschrijving

Atelier Landgoed Plattenberg is makkelijk bereikbaar, met zowel OV als met de auto. Het adres: Amersfoortseweg 38, 3951 LC  Maarn

Auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Neem op de A28 de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). Ga linksaf richting Maarn (N227) en ga na 13 km onder het spoor door en de A12 en sla linksaf Maarn in (Maarnse Grindweg). Ga direct linksaf. Aan de rechterhand bevindt zich de ingang van het Landgoed. Rijdt door tot aan de parkeerplaats, parkeer daar (gratis) en wandel naar het atelier.

Auto vanuit Arnhem (A12)

Neem op de A12 de afslag Maarsbergen (afrit 22). Ga aan het einde van de afrit bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf. Rij door het centrum van Maarn tot aan de weg naar Amersfoort/Doorn (N227). Sla vlak voor deze stoplichten linksaf de ventweg op. Rijdt onder het spoor door en de A12. Ingang van het Landgoed Plattenberg is de tweede inrit aan de linkerkant. Rijdt door tot aan de parkeerplaats, parkeer daar (gratis) en wandel naar het atelier.

 

Auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag (A12)

Kies bij knooppunt Oudenrijn de A12 richting Arnhem. Neemt de afslag Maarn-Doorn. Ga onderaan de afrit richting Doorn. Neem de eerste afslag links (Maarnse Grindweg). Ga direct linksaf. Aan de rechterhand bevindt zich de ingang van het Landgoed. Rijdt door tot aan de parkeerplaats, parkeer daar (gratis) en wandel naar het atelier.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Maarn. Verlaat het perron en ga onderaan de trap linksaf de tunnel door richting het centrum. Loop in het centrum linksaf de Tuindorpweg af en hou links aan (parallel aan het spoor). Loop door de Briedélaan. Aan het einde linksaf, onder het spoor en de A12 door. Ingang van het Landgoed Plattenberg is de tweede inrit aan de linkerkant. 

Translate