Archery Tag

Larpen ‘Light

Archery Tag, ook wel Arrow Battle of Arrow Tag genoemd, is een nieuwe sensatie in Nederland! Jaag op je tegenstander met pijl en boog. We gebruiken niet zomaar pijlen. Deze Larp-pijlen hebben een zachte schuimpunt. Strijd in teams tegen elkaar en pak die overwinning!

Tijdens het ‘Challengers’ toernooi nemen de vrijbuiters van Sherwood het op tegen de soldaten van Nottingham, uiteraard in middeleeuws kostuum. Ter voorbereiding hierop krijg je eerst een workshop boogschieten. Met veilige (latex schuimrubberen) Larp-pijlen en boog leer je de beginselen van deze oude vechtkunst. Na wat ‘target practice’ worden de teams gevormd en begint het toernooi. Tijdens dit toernooi wordt in verschillende spelvormen ‘eervol’ gestreden om de eeuwige roem.

Sherwood vs. Nottingham

De vrijbuiters uit Sherwood Forest zijn de soldaten van Nottingham op het spoor. De Sheriff van Nottingham heeft zojuist weer belastingen geint. Aan de vrijbuiters om die schat af te nemen en te verdelen onder de (beide) armen. Maar pas op: onder de soldaten zitten eveneens uitstekende boogschutters…

Archery Tag: Sherwood vs. Nottingham is een soort Larpen ‘Light‘: beleef de gevechten, zonder het rollenspel. Voor de sfeer zitten er kostuums bij om je in de wereld van Robin Hood te verplaatsen. De locatie wordt in onderling overleg bepaald op basis van voorkeur en budget.  

Archery Tag: een bijzonder vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een unieke activiteit met je vriendengroep. Probeer ook eens Sword Tag, nu met Larp zwaarden en bijlen in plaats van Larp pijlen. Of combineer Archery Tag en Sword Tag in het epische Battle Tag.

Verzoek om offerte voor Archery Tag