Archery Tag

Larpen ‘Light

Archery Tag, ook wel Arrow Battle of Arrow Tag genoemd, is een nieuwe sensatie in Nederland! Jaag op je tegenstander met pijl en boog. Niet zomaar pijlen, deze hebben een zachte schuimpunt. Strijd in teams tegen elkaar en pak die overwinning!

Tijdens het ‘Challengers’ toernooi nemen de vrijbuiters van Sherwood het op tegen de soldaten van Nottingham, uiteraard in middeleeuws kostuum. Ter voorbereiding hierop krijg je eerst een workshop boogschieten. Met veilige (latex schuimrubberen) Larp pijlen en boog leer je de beginselen van deze oude vechtkunst. Na wat ‘target practice’ worden de teams gevormd en begint het toernooi. Tijdens dit toernooi wordt in verschillende spelvormen ‘eervol’ gestreden om de eeuwige roem.

Sherwood vs. Nottingham

De vrijbuiters uit Sherwood Forest zijn de soldaten van Nottingham op het spoor. De Sheriff van Nottingham heeft zojuist weer belastingen geint. Aan de vrijbuiters om die schat af te nemen en te verdelen onder de (beide) armen. Maar pas op: onder de soldaten zitten eveneens uitstekende boogschutters…

Archery Tag: Sherwood vs. Nottingham is een soort Larpen ‘Light‘: beleef de gevechten, zonder het rollenspel. Voor de sfeer zitten er kostuums bij om je in de wereld van Robin Hood te verplaatsen. De locatie wordt in onderling overleg bepaald op basis van voorkeur en budget.  

Archery Tag: een bijzonder vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een unieke activiteit met je vriendengroep. Probeer ook eens Sword Tag, nu met Larp zwaarden en bijlen in plaats van Larp pijlen.

Verzoek om offerte voor Archery Tag

12 + 8 =

Duur

5 kwartier

Aantal deelnemers

10 – 20

Locatie

Indoor: De Binder, Leersum
Outdoor: Landgoed Zonheuvel te Doorn, De Middengaarde te Utrecht, Kameryck te Kamerik
Eigen locatie in overleg

Geschikt voor

In principe voor 16 jaar en ouder

Prijs

19,50 euro p.p.
incl. kostuums en attributen

Programma

Workshop (30 minuten)

  • Omkleden en uitreiken kostuum, masker, pijlen en boog
  • Oefenen boogschieten op een doel

Challengers toernooi (45 minuten)

  • Vormen teams (4-6 deelnemers per team)
  • Team naam en yell voorbereiden
  • Verschillende soorten wedstrijden van 5 minuten
  • Omkleden

Archery Tag kan als indoor game worden gespeeld. Maar als een outdoor game, die plaatsvindt in een bosrijke omgeving, komt Archery Tag nog meer tot zijn recht. Het spel vindt in dat geval in principe altijd doorgang, ook als het regent.

De terreinen en sporthal voor het spelen van Archery Tag zijn makkelijk bereikbaar vanuit Maarn, Doorn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort en Zeist.

Reviews

1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Geef je mening

Archery Tag
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Brenda op Archery Tag

We hebben archery tag gedaan als vrijgezellenfeestactiviteit en we vonden dit allemaal super leuk! Het enthousiasme van Carel en alle middeleeuwse kleding en attributen maakten de ervaring helemaal compleet!