Aanbod

Hieronder vind je de Real Life Games die je voor jouw groep vrienden, collega’s of familie kunt laten organiseren. Kom spelen op een door ons geselecteerde locatie. Of op een locatie van jouw keuze. We stellen wel een paar voorwaarden aan zo’n locatie, om zo een succesvolle game voor je te kunnen organiseren.
Larpen Fantasy Heroes

Larpen Fantasy Heroes

Als een team op avontuur in een fantasy werkelijkheid: beleef bijzondere situaties waar niet alleen woorden, maar ook magie of een gevecht een uitweg bieden.
Lees meer
Agaath’s erfenis

Agaath’s erfenis

Escape game Agaath's erfenis: ga jij er vandoor met de erfenis van Agaath? Maar dan zullen jullie eerst het testament erbij moeten puzzelen...
Lees meer
Heel ons dorp bakt!

Heel ons dorp bakt!

Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator van het Rijksmuseum staat nu hier op tafel. Welk team gaat er vandoor met de buit?
Lees meer
Space Heroes

Space Heroes

Beleef de spanning en opwinding van een taartenbak competitie. Maar ervaar ook de beklemmende sfeer van een kleine gemeenschap, waar iedereen over iedereen praat.
Lees meer
Fallen Stars

Fallen Stars

De ultieme samenwerkingsgame! Als crew van een ruimteschip ervaar je dat goed leiderschap en onderlinge communicatie de sleutel tot succes is. Een ervaring vol spanning en sensatie met als resultaat: 'Mission accomplished!'.
Lees meer