Aanbod

Hieronder vind je de Real Life Games die je voor jouw groep vrienden, collega’s of familie kunt laten organiseren. Kom spelen op een door ons geselecteerde locatie. Of op een locatie van jouw keuze. We stellen wel een paar voorwaarden aan zo’n locatie, om zo een succesvolle game voor je te kunnen organiseren.

Larpen: ‘Fantasy Heroes’

Als een team op avontuur in een fantasy werkelijkheid: beleef bijzondere situaties waar als je er met woorden niet uit komt, magie en een heus gevecht je de uitweg kan bieden.

Lees meer

Agaath’s erfenis

Escape game Agaath’s erfenis: ga jij er vandoor met de erfenis van Agaath? Maar dan zullen jullie eerst het testament erbij moeten puzzelen…

Lees meer

Sword Tag

Sword Tag, het nieuwe Archery Tag, maar dan met zwaarden, bijlen en knotsen! Win met je team de ‘Troll Ball’ competitie en verwerf eeuwige roem.

Lees meer

Heel ons dorp bakt!

Beleef de spanning en opwinding van een taartenbak competitie. Maar ervaar ook de beklemmende sfeer van een kleine gemeenschap, waar iedereen over iedereen praat.

Lees meer

Space Heroes

De ultieme samenwerkingsgame. Als bemanning van een ruimteschip ervaar je in een verre toekomst aan den lijve dat goed leiderschap en onderlinge communicatie de sleutel tot succes is. Een ervaring vol spanning en sensatie met als resultaat: ‘Mission accomplished!’. Het alternatief: de eeuwige ruimte…

Lees meer

Escape The Box

Werk als team samen om binnen het uur de puzzels op te lossen om zo de loper te bakken te krijgen die jullie allen bevrijdt! Dat doe je bij jou op locatie en samen met veel collega’s tegelijkertijd.

Lees meer

Fallen Stars

De spullen hebben hoop, dromen, behoeften en een persoonlijkheid. De rollen van de spullen worden gespeeld door de deelnemers. Herbeleef Toy Story, die beroemde Pixar film, maar dan net iets anders.

Lees meer
Translate