Aanbod Open Inschrijving

Heb je je wel eens voorgesteld hoe je je zou voelen als astronauten aan boord van het Internationale Ruimtestation ISS? Of als middeleeuwer die beschuldigd wordt van hekserijen? Welke spanning, sensatie of angsten zou je dan kennen? Wel eens voorgesteld hoe het zou zijn om werkelijk in de fantasy wereld van een RPG te zoeken naar de schat ?

In Real Life Games kun je dit allemaal zelf en in het echt beleven.

Wat is een Real Life Game?

In een Real Life Game creëer je samen een bijzondere beleving, die je alleen in de spelwerkelijkheid kunt ervaren. In een rol speel je het spel op basis van improvisatie met als doel om op te gaan in de ervaring. Het thema van de Real Life Game is telkens anders.

Je speelt voor jezelf en voor elkaar, niet voor publiek. Leer anderen op een leuke en unieke manier beter kennen en geniet van elkaars spel.

Exclusief voor je groep

Een Real Life Game exclusief voor jouw groep?

Ook iets voor mij?

Elk spel wordt voorafgegaan door een instructie en inleidende workshop. Hierdoor zijn Real Life Games geschikt voor zowel ervaren als onervaren deelnemers. Als een Real Life Game alleen geschikt is voor ervaren spelers, dan staat dit aangegeven in de omschrijving.

Tijdens de Real Life Games is er altijd een spel(bege)leider beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en geven van speeltips.

Na de Real Life Game vindt een afrondende workshop plaats waarin je je ervaringen en mening over het spel kan delen.

 

Zoek hieronder je Real Life Game uit en schrijf je in!

Voorwaarden

Voor deelname open inschrijving. Let op de annuleringsvoorwaarden en de verantwoordelijkheden tijdens het evenement

Maak kennis met het fenomeen Fantasy Larp!

Je wilt graag ervaren of Larp je ding is, voordat je gaat deelnemen aan een Larp bij een van de Larp organisaties in Nederland.

Dwergenkoning Oberon is de bruidsschat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen schat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere avonturiers helpen hem de bruidsschat terug te nemen van zijn aartsvijand Mordred?

  • Introductieavontuur
    4 maart 2018
    13:30 - 16:30

Translate»