Fantasy Heroes

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is de bruidsschat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen schat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen hem zijn bruidsschat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

In deze Larp (live action role-playing) game beleef je in teamverband, een uniek avontuur in een spannende sprookjesachtige omgeving. Als avonturier neem je de rol aan van een (dwergen) ridder, (elfen) tovenares of (menselijke) spoorzoeker.

Tijdens het avontuur in het bos zal je ontmoetingen hebben met vreemde wezens die je op een missie sturen, helpen of juist tegenwerken. In dat laatste geval biedt slimheid de uitkomst. Maar niet altijd. Dan wordt er een zwaardgevecht geleverd, waarbij toverspreuken helpen om de strijd te winnen. En zo de schat terug te veroveren.

Deze Real Life Game is geschikt voor iedereen: gedegen introductie, de juiste opzet en goede begeleiding garanderen een bijzondere teambuilding ervaring voor alle deelnemers. 

Boek deze Larp voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of activiteit met je vriendengroep.

.

Verzoek om offerte

3 + 15 =

Duur en deelnemers

3 uur
8-40 deelnemers

Locatie

Landgoed Zonheuvel, Doorn
Landboek Beukenrode, Doorn

Prijs

37,50 euro p.p.
incl. kostuums, materialen en attributen
excl. BTW en locatiekosten

Programma

Workshop (1 uur en 15 minuten)

  • Warming up
  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

Op avontuur (1 uur en 30 minuten)

Omkleden en evaluatie (15 minuten)

Praktisch

Eén deel van de deelnemers gaat tijdens het avontuur op pad als avonturier. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbeleider als ‘figurant’. Deze deelnemers zullen, onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

Fantasy Heroes’ is een outdoor game, dat plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

Translate»