Experience Rooms

Space Heroes

De realisatie van twee Experience Rooms met daarin de brug van een ruimteschip in Utrecht

 

In deze Real Life Game beleef je samen en in het echt spannende avonturen in de ruimte. In de rol van kapitein, stuurman of communicatieofficier vervul je missies aan boord van een ruimteschip. Na een uitgebreide introductie en trainingsmissie ga je in deze computerondersteunde game ervaren hoe het is om onder druk samen te werken. Want bij falen rest enkel de koude en oneindige ruimte… Een schitterend voorbeeld van waarom goed samenwerken belangrijk is.

Om de totale beleving van Space Heroes verder te optimaliseren willen we in 2018 twee Experience Rooms ontwikkelen op een vaste locatie. In deze kamers zijn twee identieke bruggen beschikbaar waar je de unieke ruimtereis ervaring van Space Heroes nog beter kunt ervaren. We zetten in op de aankleding en afwerking van de bruggen.

Om de Experience Rooms te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar enthousiaste spelers die ons hierbij helpen door nu al een of zelfs twee kamers te boeken. In het tweede kwartaal willen we je dan aan boord welkom heten.

Hoe enthousiaster jullie zijn, hoe verder we gaan met het neerzetten van deze unieke ervaring. Rookeffecten, trilplaten, nog mooiere uniformen staan op ons verlanglijstje.

Binnenkort starten we een Crowdfunding campagne. Wil je op de hoogte blijven van dit initiatief? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief of kijk op onze Facebookpagina.

Translate»