Aanbod

Hieronder vind je de Real Life Games die je voor jouw groep vrienden, collega’s of familie kunt laten organiseren. Kom spelen op een door ons geselecteerde locatie. Of op een locatie van jouw keuze. We stellen wel een paar voorwaarden aan zo’n locatie, om zo een succesvolle game voor je te kunnen organiseren.

After the Heist

Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel. Welk team gaat er vandoor met de buit?

Lees meer

Fantasy Heroes

Als een team op avontuur in een fantasy werkelijkheid: beleef bijzondere situaties waar als je er met woorden niet uit komt, magie en een heus gevecht je uit de uitweg kan verschaffen.

Lees meer

Heel ons dorp bakt!

Beleef de spanning en opwinding van een taartenbak competitie. Maar ervaar ook de beklemmende sfeer van een kleine gemeenschap, waar iedereen over iedereen praat.

Lees meer

Space Heroes

Beleef een uniek avontuur als bemanning van een ruimteschip. Alleen als één team lukt het jullie om de missies van deze computerondersteunde real life game succesvol uit te voeren.

Lees meer

Escape The Box

Werk als team samen om binnen het uur de puzzels op te lossen om zo de loper te bakken te krijgen die jullie allen bevrijdt! Dat doe je bij jou op locatie en samen met veel collega’s tegelijkertijd.

Lees meer

Burn the witch!

Deze real life game laat je ervaren hoe roddel en achterdocht onschuldigen op de brandstapel hebben doen laten eindigen.

Lees meer

2025: a Space Oddity

Ervaar hoe het is om frictie in een team te hebben en hoe een gemeenschappelijk probleem kan verbinden. En dat in een ruimtejasje.

Lees meer

Agaath’s erfenis

Deze demo game geeft een beeld van wat een Real Life Game inhoudt. Workshops, rollen, spelregels, ‘game mechanics’, alles er op en aan. En dat in een half uur.

Lees meer
Translate»